Almenara: Almenara tanca l'escola d'estiu més multitudinària


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175385_104087/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/8/175385_104087/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/8/175385_104087/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 01-08-2018
Almenara tanca l'escola d'estiu més multitudinària

Ahir es va realitzar la jornada de cloenda de l’Escola d’Estiu 2018 d'Almenara, que ha superat tots els registres en acollir a 118 xiquets i xiquetes de la localitat tots ells guiats per un equip de 10 monitors i monitores de la borsa municipal, creada en el seu moment per a aquestes tasques, tots ells coordinats per Paula García, des del Casal Jove d’Almenara, ja que el consistori gestiona directament aquesta oferta educativa i lúdica estival.
La regidora de Joventut, Terebel Galiano ha volgut agrair als escolars i les seues famílies la seua participació en l’Escola d’Estiu d'enguany, així com, a tot el personal, tant monitors i monitores, com a la coordinadora del Casal Jove, la seua dedicació i esforç. En aquest sentit Galiano ha destacat “la gran participació quant a inscripcions enguany, ha avalat l'aposta de l'Ajuntament d’Almenara de formar i divertir, i al mateix temps oferir una alternativa per a conciliar la vida laboral i familiar”. 
Una festa amb Rebombori Cultural va posar la fi a tot un mes d'activitats sota el fil argumental dels pirates de la mar. Així a poc a poc s'han anat succeint les gimcanes, els jocs esportius, la festa holly run, les miniolimpíades, el cinema, els tallers de ball, manualitats, cuina, còmics, samarretes, perles hamma, estimulació i relaxació, així com també contacontes i tot açò completat amb el reforç escolar per als de primària. A més també s'han realitzat jocs en el poliesportiu i piscina, una excursió al complex La Pinada de Gilet , així com una acampada d'una nit en el propi col·legi.
A partir d'ara toca realitzar l'anàlisi d'aquesta edició per a seguir millorant en les pròximes cites, alhora que, segons ha indicat la regidora, a poc a poc “anar preparant ja nostra pròxima escola que serà la de Nadal”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana