Almenara: Tot preparat per a la celebració demà de l'Almenara Motor Festival 2018


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175449_104141/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 03-08-2018
Tot preparat per a la celebració demà de l'Almenara Motor Festival 2018

Ja s'estan ultimant tots els preparatius perquè demà se celebre l'Almenara Motor Festival en l'aparcament més pròxim a Nova Almenara en la Platja Casablanca. Al llarg de més de 19 hores es viuran en aquest festival exposicions de motos i cotxes antics, rutes, xarrades tècniques, presentacions, galeria comercial, paelles i barbacoa nocturna, i sobretot molta música. Tot al costat de la platja i amb àrees d'ombra. A més de les persones inscrites i participants amb els seus vehicles a l'Almenara Motor, podran visitar l'esdeveniment tots els que ho desitgen, ja que l'accés serà lliure.

Tot començarà a les 9:30 del matí en aquest aparcament, on s'obrirà l'exposició de vehicles clàssics participants com a Jeeps Wranglers, tot terrenys, caravanes, escarabats, Meharis, cotxes americans o vehicles singulars, però també l'apartat de motos clàssiques, vespes i lambrettes. També s'obrirà en eixe moment l'àrea comercial de l'esdeveniment.

A partir de les 10 arribarà l'esmorzar para a partir de les 11:30 del matí realitzar la primera de les rutes programades, que serà per la zona humida protegida del Marjal d'Almenara. Per a tornar al recinte on a la una hi haurà una xarrada tècnica i donar pas a "canyes i tapes" i música remember. A les tres està prevista el menjar, en aquest cas de paella, per a tots els inscrits.

Ja a la vesprada, a les cinc, es realitzarà la presentació oficial del DGR València 2018, esdeveniment solidari amb el càncer de pròstata, per a donar pas a la segona ruta de la jornada que anirà des del recinte del festival fins a l'Arenal de Xilxes per la platja d'Almenara.

A les vuit està previst que comence el "tardeo", amb música chill out i barbacoa, al mateix temps que arribarà la música en viu amb Los Manolos Plateados que realitzaran un tribut a Manolo García, als quals seguirà Moo i Los Broncos amb versions pop de tots els temps. La festa conclourà amb un festival remember dels anys 70, 80 i 90 amb 24.000 w de so, des d'un tràiler amb una il·luminació espectacular fins a altes hores de la matinada.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana