Almenara: Almenara augmenta a l'agost la dotació del pla de seguretat estival


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175535_104217/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/8/175535_104217/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-08-2018
Almenara augmenta a l'agost la dotació del pla de seguretat estival

La Policia Local d'Almenara ha incrementat en aquest mes d'agost les dotacions per al ja tradicional pla de Seguretat Estival que busca reforçar bàsicament la seguretat de veïns i comerços en aquests dies de gran afluència. Cal assenyalar que són dues patrulles les que hi haurà destinades a la vigilància, una per al nucli marítim i l'altra per al nucli urbà, que estaran atentes a tot el que puga succeir.
Cal assenyalar que gràcies a les tasques dels anys anteriors es disposa ja d'un llistat complet dels comerços participants, que disposen dels distintius policials, i que enguany s'ha actualitzat amb les noves titularitats, canvis de propietat o baixes que puguen haver-se produït. Les patrulles policials són les encarregades de recórrer gradualment els comerços per a evitar incidències o comprovar que tot estiga correcte. Destacar que fins el moment són escases les incidències detectades.
A més enguany també s'apostarà per xarrades dirigides als comerços i empreses locals per a millorar la seguretat o evitar estafes o estafes. En aquest sentit es va celebrar recentment la xarrada sobre detecció de bitllets falsos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana