Almenara: El casal jove d'Almenara inicia el seu tercer any com centre examinador del Trinity College London


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176525_105086/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 09-09-2018
El casal jove d'Almenara inicia el seu tercer any com centre examinador del Trinity College London

Dijous que ve 13 de setembre, a partir de les 19 hores en el Casal Jove d'Almenara, s'ha programat una reunió informativa amb l'objectiu d'explicar i detallar el contingut i programació dels cursos, la validesa i forma dels exàmens de Trinity College London en el propi Casal Jove, així com dates d'exàmens oficials i cost de les taxes d'examen i del propi curs, els quals no estan vinculats. Es pot realitzar el curs i no l'examen oficial i viceversa. En finalitzar la reunió es realitzarà una prova de nivell per als assistents que la sol·liciten de manera gratuïta i sense compromís. Cal assenyalar que tant els cursos com els exàmens es realitzen en el propi Casal Jove sense necessitat de desplaçament.

Cal assenyalar que el primer quadrimestre del curs començarà el 2 d'octubre i finalitzarà el 6 de febrer, mentre que el segon quadrimestre començarà el 12 de febrer de 2019 i finalitzarà el 12 de juny de 2019. Hi haurà dues convocatòries a examen durant l'any 2019, que. Constaran de dues proves, una oral i una altra escrita en dies diferents. Les dates dels exàmens escrits són el 6 de febrer i el 12 de juny. Els exàmens orals es realitzaran un dia de la setmana següent a la de l'examen escrit. Tots els centres Trinity, com és el Casal Jove d'Almenara realitzen els exàmens alhora.

Mancant confirmació definitiva s'estan plantejant els següents horaris per als grups: Primària, dimarts i dijous de 16:20 a 17:20; B1, dimarts i dijous de 17:30 a 19:00; A2 dimarts i dijous de 19:15 a 20:45; B2, dimecres de 19:00 a 20:45h i tindrà a més classe d'11:30 a 13:30h l'últim dissabte de cada mes.

Els exàmens i cursos de Trinity no solament estan acreditats per les autoritats educatives britàniques (OFQUAL) sinó que estan reconeguts a nivell nacional i internacional per universitats, empreses i institucions. Els certificats d'anglés ISE i GESE del Trinity College London estan reconeguts a Espanya pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esports (MECD) així com per totes les comunitats autònomes, en el nostre cas per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, avalant d'aquesta manera la seua oficialitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana