Almenara: Cap de setmana ple d'activitats com a preludi de les festes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176682_105221/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176682_105221/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176682_105221/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176682_105221/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 14-09-2018
Cap de setmana ple d'activitats com a preludi de les festes

Almenara ja es prepara per a viure el cap de setmana previ a les festes patronals amb unes jornades plenes d'activitats com són la presentació dels festers i festeres, les actuacions de Xavier Deltell, Sil de Castro i Jammes Garibo, festes remember, activitats infantils, el Nitrofoska Rock, concentració de cotxes antics i la Volta a Peu Vila d’Almenara, actes als quals tots els veïns i veïnes, així com visitants estan convidats i convidades.
Així, demà divendres a partir de les 22 hores començarà la cercavila amb els festers i festeres 2018 que lluiran els vestits típics de la localitat recorreran la Vila d’Almenara fins a arribar a l'Auditori Vicent Casanova Rebollar on se celebrarà la presentació d'enguany, així com l'homenatge als festers d'honor (veïns més majors) i el lliurament dels premis dels concursos de la portada dels llibres de festes, tant de la platja com de les patronals.
Una vegada acabe la presentació, arribarà el torn dels monòlegs, amb el popular humorista Xavier Deltell com a protagonista, al que seguirà la màgia de Jammes Garibo. El punt i final a la jornada el posarà en el recinte firal la Festa Remember amb dj José Conca, dj Kike Jaen, i dj Sanje, organitzada pels Quintos dels 25 anys amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.
VOLTA A PEU, SIL DE CASTRO I NITROFOSKA ROCK
Pel que fa a la jornada del dissabte, l'esport prendrà el protagonisme a les set de la vesprada amb la XXXV Volta a Peu Vila d’Almenara amb un nou recorregut de 5 quilòmetres pel nucli urbà. Abans a les sis, serà el torn de les categories inferiors.
Paral·lelament, a la mateixa hora començarà la part infantil del Nitrofoska Rock, amb activitats per als més xicotets, taller de rock, i recollida d'aliments per a l’Associació Local d’Almenara B.O.S.A, tot açò organitzat pel col·lectiu Nitrofoska i la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.
Ja a la nit,a les 23 hores, en l’Auditori Municipal, la monologuista del canal televisiu Comedy Central, Sil de Castro, portarà l'espectacle “estemos jugando, no te olvides”, acte organitzat pels Quintos dels 25 anys amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.
Ja a la nit, a les 00:30 se celebrarà en el Recinte Firal d'Almenara, amb entrada lliure, la primera edició del Nitrofoska Rock amb la participació dels grups Arpaviejas, Radiokrimen, Kamino al hoyo i Xacal. El concert estarà organitzat pel Col.lectiu Nitrofosca i l'Ajuntament d'Almenara. En aquest sentit, el regidor de festes, Iván Cardona, ha volgut agrair a Kiko Corell i a José Antonio Sanz la seua col·laboració per a la celebració d'aquest concert.
CLASSIC MOTOR ALMENARA
Finalment, el diumenge al matí se celebrarà la primera edició del Classic Motor Almenara amb vehicles antics, música, rutes pel poble i la platja, tot açò organitzat per Grup J. Poveda i la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.
L'Ajuntament d'Almenara, vol agrair la seua col·laboració en les celebracions a totes les entitats, empreses, associacions, clubs, Quintos dels 25 anys, Quintos 2018, així com a veïns i veïnes, que van a col·laborar d'una o una altra manera en les activitats d'aquest cap de setmana i de la resta de jornades de les festes patronals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana