Almenara: La Policía Local d'Almenara realitza 3.897 vigilàncies a establiments dins del pla de seguretat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177367_105814/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 01-10-2018
La Policía Local d'Almenara realitza 3.897 vigilàncies a establiments dins del pla de seguretat

Després de la celebració de la festivitat de Sant Miquel i del Dia de la Policia, des de la Policia Local d'Almenara s'ha realitzat un balanç d'algunes de les actuacions realitzades al llarg de l'últim exercici. En aquest sentit destaca una de les grans apostes com és el pla de vigilàncies a establiments de la localitat, a través del com s'han realitzat 3.897 controls dins de la campanya per a evitar furs i incidències als comerços de la localitat, tant al nucli urbà com al marítim. A més també s'ha realitzat una xarrada dirigida a la detecció de bitllets falsos dirigida als comerciants locals.

En altres qüestions destaca les vigilàncies i actuacions quant a les qüestions de violència de gènere. En aquest sentit segons les estadístiques en l'últim exercici la Policia Local ha realitzat un total de 19 actuacions, però a més dins del protocol Viogen, han sigut 466 les vigilàncies i controls realitzats després dels preceptius requeriments.

En altres matèries destaca les 10 actuacions en quan a control de drogues, així com altres 115 requeriments de col·laboració de jutjats o altres forces i cossos de seguretat, 127 actuacions com a policia assistencial, 40 serveis d'ajuda a majors de 65 anys, 33 informes de danys en la via pública o instal·lacions, 90 actuacions en esdeveniments i finalment s'han realitzat 182 gestions quant al que són animals abandonats.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana