Almenara: El gimnàs amplia el seu horari d'obertura una hora més i sempre tindrà un monitor


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177448_105883/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/10/177448_105883/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 03-10-2018
El gimnàs amplia el seu horari d'obertura una hora més i sempre tindrà un monitor

Després de la celebració de les festes patronals d'Almenara al llarg d'aquesta setmana aniran començant gradualment totes les activitats esportives que l'ajuntament i els clubs ofereixen per als veïns i veïnes de la localitat. Entre les novetats destaca l'ampliació de l'horari del gimnàs municipal que ara tindrà monitor tot el temps. Així l'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 15 a 21 hores. A més l'edil d’Esports, Lorenzo Vicent, també ha destacat l'ampliació enguany dels grups de spinning a causa de la demanda existent perquè puguen entrar totes les persones interessades.
Per segon any consecutiu destaca la presència de les activitats de botes de rebot i freestyler que ja van tenir èxit tant en el curs passat com també a l'estiu. Fins i tot es podran combinar les dues modalitats en un mateix pack. També seguiran un any més les classes de zumba així com hapkido i patinatge. També s'ofereix un any més la gimnàstica per a la tercera edat, així com també la psicomotricitat i habilitats motrius per a diverses edats entre els 5 i els 15 anys. La pilota valenciana, que serà gratuïta, completa la proposta esportiva des del consistori. A més, en col·laboració amb els clubs locals també s'ofereixen les classes per al triatló, handbol i tennis.
Encara que alguns dels grups ja estan pràcticament complets, encara poden quedar places disponibles o bé la possibilitat d'ampliar l'oferta amb més classes, per la qual cosa totes les persones interessades a conèixer disponibilitat, ofertes, horaris i preus poden acudir a informar-se al Molí d’Arròs o bé al poliesportiu, així com al facebook de la Regidoria d’Esports d’Almenara.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana