Almenara: Obra de teatre Almenara temps enrere (Un dia al segle XVII)


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177542_105956/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-10-2018
Obra de teatre Almenara temps enrere (Un dia al segle XVII)

El pròxim 13 octubre a les 18h l'associació Salvem l'Agüelet i Som Teatre organitzen en Almenara una obra de teatre titulada "Almenara temps enrere (Un dia en el segle XVII)". Aquesta es representarà en el carrer, en la Plaça de la Font i plaça de l' Església i començarà a les 18h en el casal jove d'Almenara. A més, anirà acompanyada per un taller infantil de correfocs de la Diabòlica de Morvedre, danses del grup Almenarenc la Corona i música tradicional de dolçaina i tabal interpretada per La Llavor dolçaina i tabal i Garramatxa dolçaina i tabal.

A la nit, l'activitat conclourà amb un sopar (caldereta de carn) i concert del grup Via Lliure en el poliesportiu municipal amb col·laboració de l'associació d'Ames de Casa Afrodisio.

Es poden adquirir les entrades des del museu del Molí d'Arròs d'Almenara. Per apuntar-se al sopar haurà de ser abans del dia 9 d'octubre.

Almenara temps enrere és un obra inèdita amb fets verídics de la població del segle XVII escrita per Raquel Calabuig amb documentació aportada per l'investigadora Estel Bosó i Domènech. Junt a l'obra es desenvoluparà una visita guiada per la trama urbana que explicarà com era el poble en aquesta època.

Des de Salvem l'Agüelet i Som teatre volem agrair la col·laboració de totes les associacions, patrocinadors i a l'Ajuntament d'Almenara.

Per apuntar-se al sopar i concert de Via Lliure caldra adquirir les entrades en el Museu del Molí d'Arròs d'Almenara. Els diners de les quals aniran destinats a la restauració de la torre Bivalcadim del castell d'Almenara.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana