Almenara: El Casal Jove acollirà un curs de monitor de menjador escolar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178766_106921/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-11-2018
El Casal Jove acollirà un curs de monitor de menjador escolar

El Casal Jove d'Almenara acollirà els dissabtes des del 22 de novembre fins al 22 de desembre un curs de monitors de menjador escolar i de recursos psicopedagògics del monitor de temps lliure impartit des d’Accent –Escola d'Animadors i amb l'homologació de l'Institut Valencià de la Joventut- Generalitat Jove, amb el que és vàlid per al currículum professional.
Les persones interessades podran informar-se i inscriure's en el propi Casal Jove d'Almenara. El curs tindrà un total de 30 hores de formació i es realitzarà els dissabtes entre el 22 de novembre i el 24 de desembre en jornada completa, de 10 a 14:30 i de 15:30 a 18:30. Tindrà un preu de 65 euros i es realitzarà per a majors de 16 anys, no sent necessaris ni titulació ni experiència prèvia.
L'objectiu és que les persones inscrites tinguen els coneixements i actituds per a atendre de forma correcta a un grup de xiquets i xiquetes en un menjador o durant el temps lliure en l'àmbit escolar. A més de la titulació homologada, s'explicar també amb l'assessorament permanent de l'equip docent d’Accent.
A més, s'està preparant un segon curs, en aquest cas destinat a monitors d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil els dissabtes del 19 de gener al 25 de maig, del que també les persones interessades podran informar-se i inscriure's en el Casal Jove.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana