Almenara: Almenara impulsa el voluntariat pel valencià


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178934_107062/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178934_107062/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-11-2018
Almenara impulsa el voluntariat pel valencià

Després de la signatura del conveni entre l'Ajuntament d'Almenara i Escola Valenciana per a la promoció del valencià, ja han començat les diverses reunions i activitats prèvies per a poder impulsar en la localitat el voluntariat lingüístic pel qual s'uneix a persones que vulguen aprendre valencià amb unes altres que vulguen ensenyar, quedant, conversant o dialogant en valencià en els dies i llocs que ells concreten.
Així, tant tècnics d’Escola Valenciana com de l'Ajuntament d'Almenara han obert una primera ronda de contactes amb associacions de la localitat, Associacions de Mares i Pares del col·legi i de l'institut, així com en el Centre FPA Paulo Freire , al igual que amb tota aquella persona interessada per a cercar les parelles idònies per a iniciar el projecte a Almenara amb garantia d'èxit, buscant les qualitats i necessitats del programa.
Per això, a més de les reunions s'han habilitat en la localitat quatre punts d'inscripció i informació per a les persones que vulguen participar en el programa de voluntariat lingüístic d’Escola Valenciana, siga com a aprenentes o com a ensenyants. Les persones interessades podran acudir a la Biblioteca Joan Fuster, la Biblioteca de la Platja, el Casal Jove i el Molí d’Arròs. A més també poden inscriure's on-line i en el següent enllaç http://www.voluntariatpelvalencia.org/voluntariat/app/iniciCrearAprenent.do per a aprendre i en http://www.voluntariatpelvalencia.org/voluntariat/app/iniciCrearVoluntari.do si es vol ensenyar.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana