Almenara: Almenara exigir que s'incorporen les obres de les esculleres en els pressupostos de l'estat 2019


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180987_108785/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 16-01-2019
Almenara exigir que s'incorporen les obres de les esculleres en els pressupostos de l'estat 2019

L'Ajuntament d'Almenara exigir al Ministeri de Transici Ecolgica que incloga en els Pressupostos Generals de 2019 una partida destinada a la contractaci i execuci de les obres d'estabilitzaci de la Costa d'Almenara, les conegudes esculleres. La proposta passar aquesta vesprada en comissi informativa, per a quedar establida com a Declaraci Institucional en la prxima sessi plenria i remetre l'acord al Ministeri.
L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez espera que aquesta Declaraci Institucional que es proposa compte amb el vistiplau i l'acord de totes les formacions poltiques del consistori perqu ?davant el problema de la regressi del litoral hem d'estar tots units per a aconseguir el millor per a la nostra localitat?.
Prez ha destacat que ?ens hem sorprs negativament en veure que en els pressupostos per a 2019 apareixia la mateixa quantitat que en 2018 destinada a les actuacions contra la regressi del litoral provincial? cosa que ?no ens sembla b? perqu ?havia de figurar la partida per a l'obra de les esculleres d'Almenara, tal com es van comprometre en l'ltima reuni mantinguda on se'ns va informar que en aquest exercici es contractarien les obres necessries? pel que ?treballarem a totes les parts perqu aquest comproms es complisca?. L'actuaci en el seu total pot tindre un cost prxim als set milions d'euros.
L'alcaldessa a ms tamb ha assenyalat que ?fa ms d'un mes que vaig sollicitar una reuni amb els responsables de Costes per a conixer de primera m l'evoluci i planificaci, reuni que encara no s'ha concedit?. A ms tamb ?he comunicat el malestar existent a la Subdelegaci del Govern?. Prez ha assenyalat sobre aquest tema que ?continuarem insistint per a reunir-nos, perqu s'activen les obres i es modifiquen els pressupostos previstos i que ens informen clarament de com est la nostra situaci?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana