Almenara: Convoquen el XLI Concurs de fotografía Vila d'Almenara-V Saló Internacional Digital


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181886_109586/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 08-02-2019
Convoquen el XLI Concurs de fotografía Vila d'Almenara-V Saló Internacional Digital

El millor autor del Saló tindrà un premi de 1.200 euros i el Pin Blau de la FIAP. Es repartiran 82 guardons diferents





L'Ajuntament d'Almenara i el Grup Fotogràfic d'Almenara (GFAL) han convocat la XLI edició del Concurs de Fotografia Vila d'Almenara-V Saló Internacional Digital 2019 que tindrà com en edicions anteriors tres modalitats de fotografies com són les monocrom, les de color i les de viatges que podran ser tant en monocrom com en color. Hi haurà un premi de 1.200 euros i pin blau de la FIAP per al millor autor del saló, encara que es repartiran fins a 82 premis diferents segons les categories.


Les fotografies hauran de ser en format digital jpg amb una longitud màxima de 3000 en horitzontal i no més de 2000 en vertical i una resolució màxima de 254 píxels i no s'han de superar els 2 Mb. El color recomanat serà sRGB. Les persones interessades a participar hauran d'abonar 20 euros i remetre les seues imatges a la plataforma digital https://vilaalmenara.fotogenius.es/. La data límit d'admissió serà el 19 de maig, el jurat es reunirà entre el 24 i el 26 de maig, i el guanyador es notificarà el 15 de juny. El Saló Internacional compta amb el reconeixement de la Fédération Internationale de l´Art Photographique (FIAP), de la Federació Llevantina de Fotografia (FLF), de la Federació Catalana de Fotografía (FCF) i com no, de la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF).


Destacar que en l'edició passada, la de 2018 es van presentar al concurs 3.529 fotografies de 310 autors de 43 països diferents. En el rànking van destacar els 130 autors espanyols, seguits dels 27 de la Xina, els 18 de l'Índia, 16 de França o 15 d'Itàlia. Per citar alguns països, també es van presentar en la passada edició 13 autors d'Israel, 11 del Regne Unit, 6 de Vietnam, 3 de la República Dominicana, 2 de Macau o un australià, sense oblidar al guanyador, Danny Yen Sense Wong, que va ser l'únic malaisi participant.


EXPOSICIÓ "40 HISTORIAS"


D'altra banda, aquesta vesprada en el Centre Municipal de Cultura "Paulo Freire" d'Almenara, s'inaugurarà l'exposició fotogràfica col·lectiva de la Asociación Fotográfica Miradas de Ceuta titulada "40 historias" amb instantànies i "mirades" de 40 autors diferents sobre temàtica variada preses tant a Espanya com al Marroc.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana