Almenara: Almenara recolza a les treballadores de la neteja del l'institut


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182806_110393/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 04-03-2019
Almenara recolza a les treballadores de la neteja del l'institut

L'alcaldessa ha convocat aquest matí una reunió amb les empleades així com amb els alcaldes de Xilxes i la LlosaTal com va anunciar l'alcaldessa d'Almenara la setmana passada després de mantindre una reunió amb les treballadores de la neteja de l'institut de la localitat que estan en vaga al no abonar-se de manera completa les seues nòmines, aquest matí s'ha produït una segona trobada promoguda per Estíbaliz Pérez en el qual s'ha citat no solament a les treballadores sinó també als alcaldes de Xilxes i la Llosa ja que l'alumnat d'aquests municipis acudeix a l'IES Almenara. La reunió ha sigut al propi Ajuntament d'Almenara.

Pérez ha reiterat de nou el seu suport a les treballadores de la neteja de l'institut i ha informat que es realitzaran en els municipis mocions recolzant-les. Al mateix temps ha destacat que "ens preocupa la seua situació" i "per això ens interessarem i si fa falta oferir-nos com a mediadors en el conflicte que ens continua preocupant notablement".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios