Almenara: L'Ajuntament sol·licita al govern una revisió cadastral a la baixa dels terrenys rústics


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183136_110673/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-03-2019
L'Ajuntament sol·licita al govern una revisió cadastral a la baixa dels terrenys rústics

El Ple de l'Ajuntament d'Almenara ha aprovat per unanimitat una esmena del PSPV per la qual se sol·licita al Govern d'Espanya que realitze una revisió del valor cadastral dels terrenys rústics amb l'objectiu que “es rebaixe el valor dels mateixos de manera notable perquè no és el mateix que el de fa uns anys” segons ha explicat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez.
A més en un segon punt, el govern local es compromet a estudiar pròximament la rebaixa de la taxa agrícola de la localitat. En aquest cas l'alcaldessa ha assenyalat que “mirarem com ajustar els comptes perquè els ingresos per aquesta taxa els destinem principalment als arranjaments i millores tant de camins rurals com de séquies de la localitat”. Així segons ha explicat Pérez “la recaptació aproximada d'aquesta taxa és d'uns 100.000 euros dels quals 90.000 es destinen a aquestes millores tan necessàries per a afavorir els accessos als cultius”.
L'esmena socialista amb aquestes dues demandes, que va ser aprovada per unanimitat per tots els grups municipals es va realitzar sobre una moció sobre aquest tema presentada pel Partit Popular.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana