Almenara: L'Ajuntament sollicita al govern una revisi cadastral a la baixa dels terrenys rstics


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183136_110673/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-03-2019
L'Ajuntament sollicita al govern una revisi cadastral a la baixa dels terrenys rstics

El Ple de l'Ajuntament d'Almenara ha aprovat per unanimitat una esmena del PSPV per la qual se sollicita al Govern d'Espanya que realitze una revisi del valor cadastral dels terrenys rstics amb l'objectiu que ?es rebaixe el valor dels mateixos de manera notable perqu no s el mateix que el de fa uns anys? segons ha explicat l'alcaldessa, Estbaliz Prez.
A ms en un segon punt, el govern local es compromet a estudiar prximament la rebaixa de la taxa agrcola de la localitat. En aquest cas l'alcaldessa ha assenyalat que ?mirarem com ajustar els comptes perqu els ingresos per aquesta taxa els destinem principalment als arranjaments i millores tant de camins rurals com de squies de la localitat?. Aix segons ha explicat Prez ?la recaptaci aproximada d'aquesta taxa s d'uns 100.000 euros dels quals 90.000 es destinen a aquestes millores tan necessries per a afavorir els accessos als cultius?.
L'esmena socialista amb aquestes dues demandes, que va ser aprovada per unanimitat per tots els grups municipals es va realitzar sobre una moci sobre aquest tema presentada pel Partit Popular.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana