Almenara: Almenara comença el dimecres les rutes senderistes d'estiu


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186438_113479/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 24-06-2019
Almenara comença el dimecres les rutes senderistes d'estiuLa marjal, el Castell, els Estanys, el Punt del Cid o la Font de Quart, llocs a visitarDimecres que ve comen√ßaran les tradicionals Rutes Senderistes d'estiu a Almenara, que estan organitzades des de la secci√≥ senderista del Club Xtrem Almenara i l'Ajuntament d'Almenara amb l'objectiu de donar a con√©ixer diferents paisatges de la localitat o b√© de llocs pr√≤xims (marjal, Estanys, muntanyes...) destinades a un p√ļblic familiar, de manera gratu√Įta i amb voluntaris federats com a guies i responsables de les rutes.

Les rutes seran cada dimecres fins al 31 de juliol per la vesprada, i es recomana b√†sicament anar amb cal√ßat adequat, aigua i una gorra per al sol. Les persones interessades podran inscriure's de manera gratu√Įta en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca o b√© en el Mol√≠ d'Arr√≤s d'Almenara.

Aquest dimecres començarà la primera ruta amb un dificultat baixa i que recorrerà la marjal d'Almenara en el seu vessant sud, la més pròxima a Sagunt. L'eixida serà a les 19 hores des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

La segona ruta, de dificultat mitjana, ser√† la pujada al castell d'Almenara, que ser√† el 3 de juliol a les 18.30 hores des de la pla√ßa de la Constituci√≥. El 10 de juliol es realitzar√† la ruta Roja de la Marjal des de l'Oficina de Turisme de la platja, amb dificultat baixa i eixida a les 19 hores. Tamb√© de dificultat baixa i amb eixida a les 18.30 hores dones del Mol√≠ d'Arr√≤s ser√† la ruta fins a la Font de Quart que es realitzar√† el 17 de juliol. A la mateixa hora, i des del mateix lloc, partir√† el 24 de juliol la ruta al Punt del Cid que est√† qualificada com de dificultat mitjana. L'√ļltima, amb eixida des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca ser√† als Estanys d'Almenara, amb dificultat baixa i inclusiva. La cita, el 31 de juliol a les 19 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios