Almenara: Almenara acollirà demà l'únic motocross nocturn del Campionat de la Comunitat Valenciana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/188154_114893/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/188154_114893/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 30-08-2019
Almenara acollirà demà l'únic motocross nocturn del Campionat de la Comunitat Valenciana


Més de 60 pilots participaren en la prova que es desenvoluparà en el circuit de la Corona

El Circuit de Motocross de la Corona d'Almenara acollirà demà, dia 31 d'agost, la sisena edició de la competició de motocross MX Almenara organitzada per l'Associació Esportiva EnduCross Almenara i patrocinada per l'Ajuntament d'Almenara emmarcada en el campionat de la Comunitat Valenciana. Serà l'única prova nocturna del circuit autonòmic, la qual cosa la converteix en molt cridanera per les seues característiques especials. Els entrenaments començaran sobre les 19.45 i a partir de les 21.30 hores arribaran les competicions que s'allargaran fins a passar la una de la matinada.

Està prevista la participació en la prova de més de 60 pilots provinents tant de la Comunitat Valenciana com d'altres parts d'Espanya com Madrid, Múrcia o Catalunya, donat el caràcter puntuable de la prova. A més participaran des de xiquets de 6 anys fins als més veterans, i a més es podran veure motos clàssiques de Bultaco o Montesa. La prova constarà de fins a huit categories diferents, que seran: MX50, MX65, MX85, Riders MX3, Riders MX Aficionats, MXC Superior, MXC 80, i MXC 80 Màster.

Finalment destacar que el Motocròs es realitzarà en les instal·lacions annexes a l'estadi de futbol de la Corona d'Almenara, i que comptarà amb servei de bar per a l'ocasió així com també dutxes i vestuaris per als participants.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana