Almenara: Almenara aposta pel projecte Teeschols d'eficiència energètica en edificis escolars


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190842_117198/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190842_117198/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190842_117198/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 22-11-2019
Almenara aposta pel projecte Teeschols d'eficiència energètica en edificis escolars


L'alcaldessa participa en una taula redona organitzada des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies



Una de les apostes de les obres del Pla Edificant en el CEIP Juan Carlos I d'Almenara és l'eficiència energètica, tant en l'actuació ja realitzada com en la que es realitzarà pròximament, que ja està adjudicada. Aquesta aposta ha fet que l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, i el secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil, hagen signat aquest matí un memoràndum per a treballar i fomentar les recomanacions del projecte TEESCHOOLS, dins de l'estratègia d'eficiència energètica en el col·legi del municipi. Almenara és l'únic municipi de Castelló participant en la jornada i signant del memoràndum.

En el cas d'Almenara, la situació inicial partia de zero amb unes instal·lacions molt antigues i totalment ineficients, segons ha recordat l'alcaldessa, "tema que ja comencem a solucionar amb el primer pla Edificant i que ara continuarem millorant de manera notable amb les pròximes obres previstes en el col·legi". De fet "aquesta aposta per l'eficiència energètica ens ha portat a signar el memoràndum de col·laboració amb TEESCHOLS pel qual els tècnics vindran a assessorar-nos per a buscar cada vegada més eficiència energètica". L'alcaldessa ha destacat que és un camí que consolida la ruta ja iniciada per l'Ajuntament d'Almenara en aquesta matèria.

De fet, Estíbaliz Pérez a més ha participat en una taula redona de la jornada TEESCHOOLS celebrada hui a València que ha versat sobre la "Eficiència energètica en edificis públics, experiències pràctiques en territoris i plans de futur". Al costat de l'alcaldessa han departit en aquesta sessió Davide Cassanmagnago des de l'Oficina de Brussel·les del Pacte d'Alcaldes, Athanasios Mines, del Departament de Fons Verds del Ministeri d'Energia i Medi Ambient de Grècia. També de Grècia procedia Ilias Savvalis, que és el Secretari General del Municipi d'Ag. Dimitrios (Atenes) i el Diputat Major de Castel San Pietro Terme, Andrea Bondi (Itàlia).

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana