Alt Maestrat: Tírig promocionarà al Pregó el centenari de la descoberta de la Valltorta


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154339_88261/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/2/154339_88261/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 17-02-2017
Tírig promocionarà al Pregó el centenari de la descoberta de la Valltorta

Tírig tornarà a desfilar al Pregó de la Magdalena. Ho farà promocionant de manera especial el centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta.

La figura de gran arquer de la Valltorta, amb més de tres metres d'alçada, serà l'emblema de la comitiva de Tírig. Els veïns i associacions del municipi han mostrat el seu compromís per participar en el Pregó en una reunió participativa que s'ha celebrat a la localitat.

L'alcalde, Juanjo Carreres, ha valorat la implicació dels veïns per ajudar en la promoció de la localitat. A més del gran arquer la Rondalla Tirijana i un grup de balladors del Ball Pla també estaran presents al Pregó. Així
mateix es repartiran fullets dels actes previstos per al centenari del
descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta.

Els dies 29, 30 d'abril i 1 de maig Tírig viurà una gran celebració amb motiu del centenari del descobriment de les pintures rupestres de la Valltorta. Conferències, escenificacions, artesania, visites guiades, correfoc, tallers, gastronomia, música i el Valltorta Trail ompliran d'activitats la població.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios