Alt Maestrat: Tírig celebra el Carnestoltes l'11 de març


 
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 28-02-2017
 

L'Associació Cultural de Tírig ha organitzat diverses activitats perquè la població celebre el proper dissabte 11 de març la festa del Carnestoltes. La programació, adreçada tant als adults com als més menuts, comptarà amb un esmorzar popular a l'entorn del Monument que consistirà en carn torrada. Els socis podran obtenir un tiquet gratis i, els no socis, podran comprar-lo per quatre euros i inclou entrepà i beguda.

A la vesprada, està convocada una desfilada pels carrers del poble oberta a la participació de tots els que vulguen disfressar-se. El recorregut eixirà des de la Plaça del Mercat per arribar al mateix lloc. En acabar, es repartirà xocolata i "prims" per a tothom.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios