Alt Maestrat: Vilafranca demana a Interior la construcció d'una nova caserna de la Guardia Civil


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155553_89247/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 20-03-2017
Vilafranca demana a Interior la construcció d'una nova caserna de la Guardia Civil

L'Ajuntament de Vilafranca ha aprovat per unanimitat una moció presentada pel PSPV-PSOE en la qual sol·licita al Ministeri de l'Interior la construcció d'una nova caserna de la Guàrdia Civil.

En la mateixa s'ha fet constar que l'Ajuntament va adquirir al seu dia un terreny de 1.000 metres quadrats a l'Avinguda de Castellfort segons les indicacions de la direcció general de la Guàrdia Civil. Així mateix està redactat el projecte constructiu del nou lloc de comandament.

L'alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha explicat que el Ministeri de l'Interior va deixar en suspens la construcció de la caserna amb l'arribada de la crisi. Per insistir en l'edificació de les noves instal·lacions l'alcalde té previst desplaçar-se a Madrid per plantejar la demanda personalment. Tena ha incidit que Vilafranca, al trobar-se entre dos províncies -Castelló i Terol- ha de ser un punt estratègic per a la Benemèrita.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios