Alt Maestrat: Jornada de portes obertes per a les oficines de turisme


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176972_105466/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 21-09-2018
Jornada de portes obertes per a les oficines de turisme

El museu de la Valltorta ha organitzat dos sessions de portes obertes per als tècnics de les oficines de Turisme del territori castellonenc. L'objectiu principal és donar a conèixer el recursos culturals i patrimonials in situ per poder informar, explicar-lo i transmetre les sensacions al turista.

Donat que és dificil fer compatible la tasca d'atenció a les oficines i el desplaçament a Tírig, s'han dissenyat dos sessions: una pel matí i l'altra per la vesprada. En les dos hi haurà una visita guiada per l'exposició permanent i s'aprofitarà per recollir les suggerències que puguen aportar les oficines de Turisme. Per als tècnics que acudeixquen el dimecres 3 d'octubre es visitarà la Cova de Cavalls i per als que s'apropen el proper dimarts 25 de setembre per la vesprada és visitarà les Coves del Civil.
Al llarg de l'estiu arriben molts visitants de la costa i des del Museu la Valltorta és té el convenciment que l'art rupestre llevantí com altres recursos patrimonials de les terres de l'interior són una bona aposta d'oferta complementària i que cal aprofitar les sinergies entre la costa i l'interior.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana