Alt Maestrat: 950.000 euros per a solucionar l'evacuació d'aigua a Vilafranca


 
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 05-10-2018
 

Després d'anys de demandes a les administracions la Diputació de Castelló ha licitat les obres de construcció d'un nou sistema d'evacuació d'aigües pluvials per a Vilafranca. L'actuació, pressupostada entorn de 950.000 euros, preveu la construcció d'una nova canalització que permetrà separar aigües fecals i pluvials. L'aigua de pluja s'evacuarà directament al barranc de la Fos. D'altra banda les aigües fecals aniran a una bassa reguladora, que també s'inclou en el projecte. D'aquesta manera es podrà estabilitzar el cabal que arriba a la depuradora quan es produeixen pluges torrencials.
L'obra és molt esperada a Vilafranca i arriba després de la constant insistència del municipi per a fer-la efectiva i, així, solucionar problemes d'acumulació d'aigua en els carrers de l'entorn de l'Avinguda de Castelló, a l'altura de la Casa de la Cultura.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios