Alt Maestrat: Tírig participa en la jornada "Territoris intel·ligents i desenvolupament local"


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177526_105947/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 05-10-2018
Tírig participa en la jornada

L'aeroport de Castelló ha acollit la jornada tècnica "Territoris intel·ligents i desenvolupament local" en la qual s'han donat cita més de 70 professionals del desenvolupament local entre els quals s'ha trobat la tècnic de turisme de l'Ajuntament de Tírig, Lorena Gozalbo.
L'esdeveniment, organitzat per l'Associació de Tècnics en Gestió del Desenvolupament Local de la província de Castelló (Adlypse Castelló), la Universitat Jaume I (UJI) i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL), la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana ha girat entorn de l'aplicació de les noves tecnologies com un factor de competitivitat i dinamització del territori. D'aquesta forma, s'han tractat diversos temes com les destinacions turístiques intel·ligents (Smart City), despoblació i ocupació del territori.
Des de l'Ajuntament de Tírig s'aposta per noves formes d'atraure el turisme al municipi i de potenciar els recursos turístics existents.
Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios