Alt Maestrat: Gran èxit del certamen educatiu EducAcció a Vilafranca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184238_111619/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 15-04-2019
Gran èxit del certamen educatiu EducAcció a Vilafranca






Dissabte passat la Casa de la Cultura de Vilafranca va acollir la quarta edició del congrés educatiu "EducAcció" que amb el lema "l'actitud és el que compta!" va comptar amb la participació de més de 300 docents, així com amb pares i mares interessats en els temes a tractar.




Durant tot el dia es van desenvolupar diferents ponències i taules redones. Al matí, Eline Belgau Lund va oferir la ponència 'Els mestres com agents del canvi' a la qual va seguir la xarrada 'És quan erro, quan més aprenc' oferida per Juanfra Álvarez Herrero.




A la vesprada va ser el torn de les comunicacions de primària i secundària (Petxa-kutxa) amb 'Aules matèria:avantatges i inconvenients' de Joan Albert Gimero Rovira de l'IES Honori Garcia de La Vall d'Uixó; 'La setmana de les mates' de Pau Gil de l'INS Berenguer IV de Cambrils; 'La dinamització de la biblioteca' oferida per Rosa Soriano i Sandra Clemente de l'IES Ramón Cid de Benicaró; 'STEAM als Ports: projecte de robòtica intercentres i internivells' d'Escoles i instituts de la comarca dels Ports amb Jordi Marín de l'IES Vilafranca; 'Ambients a primària, altres formes organitzatives' amb Rebeca Troncho d'Els Vinyals de Lliçà de Vall; i el 'Projecte interdisciplinari de centre: 2018, any Europeu del patrimoni Cultural' amb Sergio Andrés i Araceli Vicent del CEIP Sant Miquel de Vilafamés.




L'última activitat a la qual també van poder assistir pares i mares d'alumnes, va ser "La nota de tall: mentalitat de creixement" oferida per Loli García.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana