Alt Maestrat: xit de la nocturna a Cat amb victria de Maria Obrero i Cristobal Adell


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186088_113176/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/6/186088_113176/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 11-06-2019
xit de la nocturna a Cat amb victria de Maria Obrero i Cristobal Adell

El municipi de Cat va acollir dissabte passat la tercera prova de la Lliga de Curses per Muntanya Castell Nord que per primera vegada es va realitzar en horari nocturn i va congregar a ms de 400 esportistes entre totes les proves disputades.
L'ambient familiar i esportiu va ser el que protagonitz tota la jornada ja que la prova de trail va estar acompanyada d'un extens programa d'activitats per a totes les edats que va comenar a les 16:00 hores amb classes obertes d'entrenament personal i zumba seguides d'una xerrada sobre nutrici esportiva.
A les 18:00 hores va arribar el torn dels ms joves amb les proves de la primera
edici del circuit DipCas Trail Kids que arribava a Cat desprs de disputar-se en Alcudia de Veo i Atzeneta del Maestrat amb ms de 80 participants que van brillar pels circuits de 500 metres, 1.500 metres i 4.000 metres.
A les 20:00 hores, i amb el compte enrere protagoinizat per l'espeaker Raul Puchol, centenars de corredors es disposaven a participar en les proves de 20.500 metres i 12.000 metres on els atletes del CM Vistabella es van imposar en la prova que va pujar fins als 1.286 metres del Tossal de la Nevera. El podi femen el van completar Ioana Petenchi i Raquel Casares, mentre que en categoria masculina ho feien Jonathan Rogla i Gerard Morgado.
Pel que fa a les categories base, David Ahicart era el ms rpid en la categoria
cadet masculina seguit de Cristian Ibez i del local Edgar Segarra. Pel que fa a la categoria femenina es va imposar Sira Salvador seguida de Carla Puig i Judit Pitarch. En la categoria juvenil, Agustin Ribera s?imposava cmodament a Jordi Carratal i Pablo Solsona mentre que en encategora femenina la primera en creuar la meta va ser Alba Vives seguida de Joana Milian i Carla Salvador.
Per finalitzar, en clau local les ms rpides en categoria femenina van ser Maria Guerola seguida de Vanesa Celma i Maria Avell Gregorio i en categoria masculina David Salvador va pujar al primer caix acompanyatr de Marc Adell i Jordi Salvador respectivament.
L'alcalde del municipi Pablo Roig va valorar de manera positiva la dotzena edici d'aquesta prova "la collaboraci de tot el municipi ha possibilitat consolidar aquesta prova en el calendari provincial i elaborar un intens programa amb l'objectiu de que els visitants puguen descobrir el nostre municipi"
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana