Alt Maestrat: Tírig celebra Sant Jaume del 19 al 28 de juliol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186910_113882/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 12-07-2019
Tírig celebra Sant Jaume del 19 al 28 de juliol




A una setmana de les festes patronals en honor a Sant Jaume a Tírig, el municipi ja es troba preparat per als deu dies de festejos i activitats que començaran divendres que ve 19 i s'allargaran fins al diumenge 28.




D'aquesta forma, el divendres 19 la festa començarà a les 21h amb el volteig de campanes al qual seguiran una cercavila de la Colla de dolçainers i tabaleters El Senill de Torreblanca, una cercavila de la Banda Municipal Santa Quiteria de Tírig i una nit de música i ball amb diversos grups i DJ's locals.




El dissabte 20 hauran corregudes en el Camí del Pou, concurs de guinyot, missa de difunts, un partit de futbol entre Viejas Glorias i Jóvenes Promesas i les actuacions del Mariachi Jalisco, l'orquestra La Cruzada i l discomòbil Disconnectar. El diumenge 21 tindran lloc una concentració de motos i concert de rock, la final del concurs de guinyot i Ball Pla tant en modalitat infantil com adulta.




La nova setmana s'encararà des del dilluns amb un parc aquàtic en la piscina, el dinar de jubilats, una desfilada de tractors, el sorteig dels cadafals i un sopar de tombet amb música i ball.




El dimarts arribarà el moment de muntar els cadafals. A més, els xiquets i xiquetes gaudiran dels jocs de Trencaperols, hi haurà gimcana infantil i adulta pel municipi i se celebrarà el concurs de paelles amenitzat per l'actuació de l'orquestra Twin's.




El dimecres hi haurà torrà de sardines, entrada i bous de la ramaderia Ivanet de Cervera, bous de plaça de Benavent i ball de disfresses.




El dijous se celebrarà el dia de Sant Jaume amb la missa i processó en honor al sant, tardeo amb el grup Los de Ayer i ball amb una discomòbil.

L'últim cap de setmana de festejos començarà el divendres amb una nova torrà de sardines, entrada, bous i bous de plaça d' Ivanet de Cervera, bou embolat i ball amb l'orquestra Centauro entre moltes altres activitats.




El dissabte es torraran sardines, els bous tornaran a ser protagonistes amb entrada i bous d'Ivanet de Cervera, un embolat i bous de plaça de Germán de Cabanes. La festa acabarà amb l'orquestra Àgora i la discomòbil Disconnectar.




El diumenge 28, últim dia de festejos, després de degustar sardines torrades i gaudir dels esdeveniments taurins hi haurà una gran festa en la piscina per a donar per finalitzades les festes patronals 2019.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana