Alt Maestrat: Tírig celebra Sant Jaume del 19 al 28 de juliol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187095_114021/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 19-07-2019
Tírig celebra Sant Jaume del 19 al 28 de juliol


Tírig comença aquesta mateixa nit els festejos de Sant Jaume. D'aquesta forma, la festa començarà a les 21h amb el volteig de campanes al qual seguiran una cercavila de la Colla de dolçainers i tabaleters El Senill de Torreblanca, una cercavila de la Banda Municipal Santa Quitèria de Tírig i una nit de música i ball amb diversos grups i DJ's locals.

Demà dissabte hi haurà corregudes al Camí del Pou, concurs de guinyot, missa de difunts, un partit de futbol entre Velles Glòries i Joves Promeses i les actuacions del Mariachi Jalisco, l'orquestra La Cruzada i la discomòbil Disconnectar. El diumenge tindran lloc una concentració de motos i concert de rock, la final del concurs de guinyot i Ball Pla tant en la modalitat infantil com en l'adulta.

La nova setmana s'encararà des del dilluns amb un parc aquàtic a la piscina, el menjar de jubilats, una desfilada de tractors, el sorteig dels cadafals i un sopar de tombet amb música i ball.

El dimarts arribarà el moment de muntar els cadafals. A més, els xiquets i xiquetes gaudiran dels jocs de Trencaperols, hi haurà gimcana infantil i adulta pel municipi i se celebrarà el concurs de paelles amenitzat per l'actuació de l'orquestra Twin's.

El dimecres hi haurà 'torrà' de sardines, entrada i bous de la ramaderia Ivanet de Cervera, bous de plaça de Benavent i ball de disfresses.

El dijous se celebrarà el dia de Sant Jaume amb la missa i processó en honor al sant, 'tardeo' amb el grup Los de Ayer i ball amb una discomòbil.

L'últim cap de setmana de festejos començarà el divendres amb una nova 'torrà' de sardines, entrada, bous i bous de plaça d'Ivanet de Cervera, bou embolat i ball amb l'orquestra Centauro entre moltes altres activitats.

El dissabte es torrarán sardines, els bous tornaran a ser protagonistes amb entrada i bous d'Ivanet de Cervera, un embolat i bous de plaça de Germán de Cabanes. La festa acabarà amb l'orquestra Ágora i la discomòbil Disconnectar.

El diumenge 28, últim dia de festejos, després de degustar sardines torradas i gaudir dels esdeveniments taurins hi haurà una gran festa a la piscina per a donar per finalitzades les festes patronals 2019.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana