Alt Maestrat: Tírig inaugura el renovat consultori mèdic i l'accés a la primera planta de l'Ajuntament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192417_118556/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192417_118556/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 18-01-2020
Tírig inaugura el renovat consultori mèdic i l'accés a la primera planta de l'Ajuntament




L'Ajuntament de Tírig ha dut a terme diferents reformes i millores en el consultori mèdic del municipi. L'actuació, valorada en aproximadament 55.000 euros, s'ha realitzat amb una ajuda de la Conselleria de Sanitat. El nou centre de salut de Tírig acollirà als primers pacients dilluns que ve.




Així mateix, també s'ha millorat l'accés a la primera planta del consistori. Amb l'actuació es millora l'accessibilitat facilitant, gràcies a un ascensor, la utilització de la sala per tots els veïns i veïnes. L'obra, valorada en uns 53.000 euros, s'ha fet amb un Pla d'Obres i Serveis 2018 de la Diputació de Castelló.




Durant el matí de hui els veïns i veïnes de Tírig han tingut l'oportunitat de conéixer les obres i millores escomeses. L'Ajuntament ha organitzat un vi d'honor per a mostrar el nou centre mèdic i la primera planta de la casa consistorial.




Cal assenyalar que l'Ajuntament de Tírig ha aportat fons propis per a finalitzar i donar els últims retocs a tots dos espais.




Tírig continuarà en pròxims dies millorant els serveis oferits als seus veïns i veïnes. I és que, dilluns que ve, començaran els treballs per a rehabilitar la primera planta de l'Ajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana