Alt Palancia: PP: L’Ajuntament de Navajas segueix sense adequar l’accés al Salto de la Novia a dues setmanes de Pasqua


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155903_89514/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 30-03-2017
PP: L’Ajuntament de Navajas segueix sense adequar l’accés al Salto de la Novia a dues setmanes de Pasqua

L'accés al Salto de la Novia continua en mal estat després que al setembre de 2015 un despreniments de terres tallara el vial d'entrada al paratge de Navajas. Així ho ha denunciat el Partit Popular del municipi que demanen a l'alcaldessa d'Alternativa per Navajas “que inicie les gestions oportunes per a evitar nous despreniments”.
Així els populars han indicat que gràcies al suport de la Diputació de Castelló es van retirar de forma immediata les grans roques que impedien l'accés al Salto de la Novia però “a data de hui, l'ajuntament encara no s'ha posat en contacte amb els propietaris del terreny per a procedir a prendre les mesures oportunes per a evitar futurs despreniments de terra i pedres”. “Per açò, demanem a l'alcaldessa que parle amb ells perquè la Diputació de Castelló puga procedir a adequar la zona”.
Des del PP de Navajas lamenten que “estem a quinze dies de Setmana Santa i tot continua igual. Per açò, demanem a l'alcaldessa que adeqüe com més prompte millor la zona per a evitar futurs despreniments que pogueren ocasionar problemes en l'únic punt d'accés al Salto de la Novia”.
Cal destacar el treball realitzat pels regidors del PP de Navajas que “davant la passivitat de l'alcaldessa, hem portat la iniciativa i plantejat les solucions. Ara ha de ser l'ajuntament el que es pose a la feina”.