Alt Palancia: PP: Navajas porta més de dos mesos sense agent de Policia Local


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156023_89597/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 05-04-2017
PP: Navajas porta més de dos mesos sense agent de Policia Local

El Partit Popular de Navajas ha denunciat que el municipi porta més de dos mesos sense agent de Policia Local. “Des del passat mes de febrer, a Navajas no tenim Policia Local perquè l'agent ha agafat la baixa i en tot aquest temps l'alcaldessa i l’equip de govern d'Alternativa por Navajas no ha fet res per a cobrir la plaça”.
A més, la portaveu dels populars han apuntat que “tenim coneixement que una de les persones que està en al borsa de policia ha traslladat per escrit a l'ajuntament la seua disponibilitat per a incorporar-se al treball i, de moment, no li han dit res”. Pel que, “quant més tard l'alcaldessa a cridar-li, més difícil tindrem els veïns de Navajas de tenir el servei de Policia Local perquè aqueixa persona pot trobar destinació en un altre municipi”. Cal indicar que la contractació d'un agent que cobrisca la baixa no suposarà més despesa per al consistori perquè la mútua paga el 100% de la baixa de la policia.
Des del PP de Navajas destaquen que “tenim tots els serveis preparats com la reguarda, el segur i la ITV del vehicle però no tenim el servei”.
Per açò, els populars lamenten la “inseguretat ciutadana” que suposa que el municipi estiga sense l'agent de Policia Local, més encara en aquestes dates amb la proximitat de la Setmana Santa, quan moltes persones visiten el municipi de Navajas i “considerem que la Policia Local és un servei imprescindible tot l'any però més ara”.
Per açò, els populars demanen a l'alcaldessa de Navajas que gestione i solucione la falta de Policia Local “perque el municipi necessita d'aquest servei tot l'any”.