Alt Palancia: El Síndic de Greuges admet a tràmit la queixa del PP d’Altura per falta de transparència


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/158743_91041/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 06-06-2017
El Síndic de Greuges admet a tràmit la queixa del PP d’Altura per falta de transparència

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana admet a tràmit la queixa presentada pel Partit Popular d'Altura per la falta de transparència del PSPV.
Els populars denuncien que “en el PSPV segueixen sense contestar a més de 30 escrits que hem presentat en l'ajuntament en els quals sol·licitem informació”. Per als populars, “este és un exemple clar de falta de transparència dels socialistes que impedeixen als regidors del Partit Popular realitzar la nostra labor d'oposició amb totes les garanties”.
Per açò, des del PP d'Altura demanen empara al Síndic de Greuges “perquè veiem vulnerat el nostre dret a la informació”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios