Alt Palancia: La diputada Elena Vicente-Ruiz visita la unitat de respir d’Altura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/158805_91093/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 07-06-2017
La diputada Elena Vicente-Ruiz visita la unitat de respir d’Altura

La diputada d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha visitat aquest matí acompanyat pels regidors del Partit Popular i la presidenta local dels populars, Teresa Mañez, la Unitat de Respir del municipi d'Altura que la Diputació de Castelló ha obert recentment en aquest municipi de l'Alt Palància.
Des del Partit Popular d'Altura han agraït a la Diputació l'engegada d'aquest servei que té com a objectiu millorar l'assistència sanitària de les persones majors. “Accions com aquesta són les que acosten la Diputació de Castelló a les persones i la fan més útil”, apunten des del PP d'Altura.
Amb una inversió de 458.000 euros, l'administració provincial va a permetre que al llarg d'enguany en 31 municipis de Castelló òbriga les seues portes aquest programa impulsat per Javier Moliner en 2013 per a atendre a les persones depenents amb problemes de discapacitat física o en fase inicial de deterioració cognitiva. “Gràcies al ferm compromís de la Diputació de Castelló amb la igualtat d'oportunitats i el desenvolupament del territori, la província de Castelló tindrà en marxa enguany 55 unitats de respir”, ha assenyalat la diputada Elena Vicente-Ruiz.