Alt Palancia: Altura rep un desfibril·lador del projecte ‘territori cardioprotegit’ de la Diputació de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/161546_92671/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 02-08-2017
Altura rep un desfibril·lador del projecte ‘territori cardioprotegit’ de la Diputació de Castelló

La localitat d'Altura rebrà un desfibril·lador i s'uneix així al projecte de ‘territori cardioprotegit’ impulsat des de l'àrea d'Acció Social de la Diputació de Castelló.
El Partit Popular d'Altura ha agraït el suport del govern provincial al municipi, “sobretot en projectes que tenen a veure amb la salut”. “És importantíssim comptar amb un desfibril·lador en el nostre municipi perquè en competicions esportives o en esdeveniments amb molta aglomeració de gent estarem disponibles per a atendre en cas de necessitat a una persona”. Per als populars “tindre un desfibril·lador a mà pot ser la diferència entre la vida i la mort”.
Així mateix, des del Partit Popular d'Altura han recordat que recentment la Diputació de Castelló ha obert una Unitat de Respir en el municipi i el govern provincial dotarà d'una helisuperficie el municipi per a afavorir una atenció ràpida en cas d'emergència.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios