Alt Palancia: PP: L’atur en l’Alt Palància es redueix en un 48,3% en els últims cinc anys


 
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 11-01-2018
 

Les reformes impulsades pel govern del Partit Popular estan donant els seus fruits en la comarca de l'Alt Palància, on l'atur s'ha reduït en un 48,3% en els últims cinc anys. Segons les dades del Servef, al desembre de 2012 havien 2.532 palantinos en situació de desocupació, una xifra que al desembre de 2017 se situa en les 1.308 persones.
La baixada d'impostos, a famílies i autònoms, així com la reforma fiscal i laboral han afavorit la reducció de l'atur en la comarca de l'Alt Palància, també en el col·lectiu dels joves menors de 25 anys. Així, en els últims cinc anys l'atur juvenil s'ha reduït en un 46%.

El coordinador comarcal del Partit Popular en la província de Castelló, Antonio Cases, ha assenyalat que “la reducció de l'atur en els nostres municipis és el clar exemple que les reformes impulsades pel Govern d'Espanya estan donant els seus fruits i, encara que sabem que queda molt a fer, sabem quin és el camí i no ens anem a desviar gens de la senda del creixement i de la creació d’ocupació”.

Para Cases, “les previsions per a l'ocupació no poden ser més encoratjadores per a la comarca de l'Alt Palància i per a la resta de la província de Castelló. La nova llei d'autònoms que ha entrat en vigor aquest mateix any afavorirà encara més a la creació d’ocupació”.

Així mateix, el coordinador comarcal del PPCS ha posat en valor la millora en la línia fèrria Sagunt-Sogorb-Terol que, amb una inversió de 335 milions d'euros per part del Ministeri de Foment, “redueix el temps de viatge per a mercaderies i passatgers, la qual cosa suposa una millora important per a les comunicacions dels nostres veïns i plus afegit per a incentivar la creació d'ocupació, el creixement i les noves oportunitats per a la comarca i la província".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana