Alt Palancia: Diputació inverteix més de 140.000 ? a Chóvar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180837_108656/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 11-01-2019
Diputació inverteix més de 140.000 ? a Chóvar

Els diners son per a millorar carrers, les línies d'aigües pluvials i crear nínxols

La Diputació de Castelló inverteix 141.800 euros, dins del Pla Provincial de Cooperació d'Obres i Serveis (Pla 135) que comportarà, com està previst, la pavimentació i millora d'alguns carrers com és el tram que discorre entre les vies Reguero i Barranquito, el carrer Llarg, així com l'adequació de les línies d'aigües pluvials i el sanejament. A més, amb aquests diners (70.900 euros del Pla 135-1 i altres 70.900 del Pla 135-2) també es construiran nous nínxols en el cementeri municipal, que és una altra de les demandes que venia arrossegant el poble i que la Diputació de Castelló durà a terme en breu amb aquest pla d'impuls a les infraestructures de l'interior.
El portaveu del PP en Chóvar, José Vicente Pérez, va rebre la visita aquesta setmana dels diputats Vicent Sales i Antonio Cases, els qui van comprovar in situ l'estat de les zones on es desenvoluparan les obres finançades per la Diputació de Castelló. Pérez va traslladar als dos diputats la seua gratitud ?per aquesta inversió tan necessària per als veïns de Chóvar?.
Així mateix, Sales, Cases i Pérez es van dirigir fins al pantà de Ajuez on van poder observar que hi havia una fugida d'aigua que la Diputació es va comprometre a arreglar i a aportar pròximament tots els mitjans necessaris per a solucionar aquest problema.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana