Alt Palancia: ?Altura encara paga als provedors als 386 dies pese a l'avanament de Diputaci de 184.912 ??


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181876_109577/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 08-02-2019
?Altura encara paga als provedors als 386 dies pese a l'avanament de Diputaci de 184.912 ??

El regidor del PP, Gabriel Mez, qualifica la situaci econmica del municipi, governat pel PSOE, de ?desastre total??

L'alcalde d'Altura, Miguel Lpez (PSPV-PSOE) est encara pagant als provedors als 386 dies i no als 30 dies com dictamina la Llei, un termini que, com a mxim, es pot allargar a 60 dies, per ?abonar les factures ms d'un any tard s una cosa inaudita, vergonyosa i que demostra que aquest govern municipal socialista s un desastre total quant a economia, gesti i lideratge es refereix?, indica molt indignat el regidor del PP, Gabriel Mez. I s que el consistori ha rebut una injecci monetria de, ni ms ni menys, que 184.912,21 euros, que s l'avanament sense interessos que ha sol?licitat a la Diputaci de Castell en concepte d'Impost de Bns immobles (IBI) i Impost d'activitats Econmiques (IAE).
?Ha passat ja prcticament tota la legislatura i resulta que els socialistes no han dut a terme cap millora, ni inversi rellevant en aquests quatre anys, excepte ara, quan acaben de rebre els diners de l'avanament de l'IBI de la Diputaci, que lidera el PP. Ara han comenat a fer alguna cosa, per a correcuita perqu, clar, venen les eleccions?, manifesta Mez. Al mateix temps remarca: ?Estan asfaltant diversos carrers amb els diners del Pla 135 de la Diputaci, per, per descomptat, no han sigut capaces en quatre anys d'endrear i arreglar les voreres, per exemple, alguna cosa que s fonamental perqu estan totalment abandonades i trencades?, especifica el regidor del Partit Popular.
?L'Ajuntament, a causa de la mala gesti d'aquests quatre anys, est sumit en un bucle, en una espiral sense fi, aix que cada vegada, per la nefasta capacitat de lideratge i gesti de l'alcalde del PSOE, els *alturanos devem ms diners i prova d'aix s que en comptes de pagar les amortitzacions dels prstecs, les han ajornades fins al 2020 pel que no han sigut capaos de reduir el deute?, indica l'edil popular. ?No estan fent res; Altura necessita un canvi i es diu Partit Popular amb uns dirigents que spien invertir els diners, oferir possibilitats i serveis als ciutadans? Una infinitat de coses per fer i el PSOE s'est limitant a no moure fitxa deixant al poble abandonat, sense gestionar els pagaments als provedors i sense fer inversions?, conclou el regidor Gabriel Mez.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana