Alt Palancia: El PP de Altura convertirà la Cartuja i la Cova Santa en eix principal del desenvolupament cultural


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185164_112400/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 13-05-2019
El PP de Altura convertirà la Cartuja i la Cova Santa en eix principal del desenvolupament cultural


Rodríguez: ?Volem recuperar el turisme familiar d'antany, guanyar pes en les institucions i recolzar el comerç local com a motor d'ocupació i oportunitats?


El Partit Popular d'Altura convertirà la Cartuja i la Cova Santa en eix princi-pal del desenvolupament de l'activitat cultural del municipi. Est és un dels compromisos anunciats pel candidat del PP a l'alcaldia, Vicente Rodríguez, que es contemplen en un programa electoral que inclou propostes ?lògiques, creïbles i sensates perquè Altura torne a ser un referent en la comarca?.

Rodríguez, que ha incidit en la necessitat d'ampliar l'oferta lúdica, esportiva i cultural del poble, així com guanyar ?protagonisme i pes en les institucions?, ha assenyalat que ?es deixarà la pell per a recuperar el turisme familiar d'antany, que s'ha perdut en els últims anys, i recolzar el comerç local com a motor d'ocupació, oportunitats i creixement econòmic de la localitat?.

Projectes i idees que es nodreixen de les propostes i suggeriments aportats pels veïns en els més de 30 trobades mantingudes amb difrentes col?lectius socials per a fer un poble en el qual tots estiguem representats, perquè tots formem part del cor d'Altura. ?El nostre objectiu és millorar la vida de tots els veïns, dels seus visitants, dels seus comerços i de les seues empreses i anem a redoblar esforços perquè així siga? per açò, ha continuat l'alcaldable popular ?hem posat a la disposició dels veïns un mail,candidaturapp2019@gmail.com, per a seguir rebent propostes veïnals perquè entre tots fem Altura?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana