Alt Palancia: El PSPV-PSOE de Xòvar presenta una candidatura preparada per a lluitar contra la despoblació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185325_112540/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185325_112540/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 17-05-2019
El PSPV-PSOE de Xòvar presenta una candidatura preparada per a lluitar contra la despoblació


 La candidata a l'alcaldia del municipi, Elia Martínez, assegura que ?aquest grup de persones lluitarà pel futur de la localitat que té moltes possibilitats?


El PSPV-PSOE de Xòvar presentará una candidatura preparada per a lluitar contra la despoblació que desgraciadament està patint el municipi el proper diumenge a les 12h. La candidata dels socialistes a l'alcaldia de la localitat assegura que ?tenim un equip preparat per a pelear pel futur d'aquest municipi, que tenim la sort que és un poble amb encant on poder passar la vida i amb moltes possibilitats. No obstant això, la nostra situació és cada vegada més crítica. Estem perdent població de manera constant i és necessari treballar des de l'Ajuntament, com a entitat més pròxima a la ciutadania, per a solucionar aquest problema, però sobretot cal fer-lo millorant la qualitat de vida dels veïns del poble?.

Martínez estarà acompanyada en la candidatura per Jorge Picó, com a número dos, i Cristina Bonifás, Joshua Mir, Pietat Sanz, María Pilar Beltrán, Gonzalo Javier Tolosa en els següents llocs. Com a suplents estarà Vicente Pablo Pitarch. ?Necessitem polítiques que posen a les persones per davant de tot i que ho facen mirant amb il?lusió el nostre futur. Per això, els demanem a la ciutadania que pense bé el seu vot perquè ara tenim l'oportunitat de tindre un equip de gent il?lusionat i amb ganes de plantejar un avanç en la vida i un futur millor?, comenta la candidata socialista.

Finalment, Elia Martínez destaca que ?els comicis del 26 de maig arriben en un moment històric posat que tindrem un president del Govern socialista i un altre en la Generalitat de la mateixa ideologia, per la qual cosa es podran crear sinergies que beneficien al nostre municipi. Tots dos executius han mostrat la seua aposta per la repoblació d'aquelles zones amb més problemes, com la nostra, i per això és una bona notícia que hem de completar en les eleccions amb el vot a la nostra candidatura?.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana