Alt Palancia: El PP de Altura baixarà impostos i crearà una borsa d'ocupació municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185639_112810/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 24-05-2019
El PP de Altura  baixarà impostos i crearà una borsa d'ocupació municipal



? Els populars contemplen bonificacions a immobles turístics, al comerç local i a famílies nombroses

? Rodríguez: ?Retornarem la il?lusió als veïns i les oportunitats a un poble estancat en els últims anys?



El Partit Popular d'Altura impulsarà una bateria de mesures per a reduir la pressió fiscal als veïns. El candidat del PP, Vicente Rodríguez, ha anunciat avui una baixada d'impostos, a força de bonificacions, ?per a retornar la il?lusió als veïns i les oportunitats a un poble estancat en els últims anys?.
L'objectiu del PP és dinamitzar l'activitat local, fomentar la natalitat i impulsar el turisme. Entre les propostes destaca la bonificació de l'IBI per a la rehabilitació energètica d'edificis i el cost de les llicències d'obres per a reduir la despesa a particulars i fomentar l'activitat econòmica local, boni-ficar les llicències d'obres en actuacions que tinguen lloc en el centre històric i en edificis catalo-gats com ben local, així com bonificacions a immobles turístics, al petit comerç i a famílies nom-broses.
Així mateix, Rodríguez ha afirmat que a més de les baixades d'impostos l'altre gran pilar de la legislatura va a ser el foment de polítiques actives d'ocupació des de l'Ajuntament. Per aquest motiu, l'alcaldable ha anunciat la creació d'una borsa d'ocupació municipal, l'adhesió de l'ajunta-ment a tots els plans d'ocupació i l'estudi de la viabilitat de crear una planta de biomassa per a l'aprofitament de residus orgànics agrícoles i massa forestalas.

Ampliació de l'oferta formativa a PIMES

?Per a impulsar la creació de llocs de treball cal apostar per la formació i els emprenedors?, per açò, ha assegurat Rodríguez ?anem a establir convenis amb centres educatius per a col?laborar en l'àmbit pràctic, anem a organitzar cursos formatius en l'àmbit tecnològic dirigits al sector pri-mari i al petit comerç, així com crear un cens de locals comercial i industrials a la disposició dels emprenedors?.







 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana