Baix Maestrat: L'Ajuntament de Sant Jordi posa en valor els seus recursos turístics


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156010_89590/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156010_89590/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 05-04-2017
L'Ajuntament de Sant Jordi posa en valor els seus recursos turístics

Destina 3.000 euros a la implantació de la senyalització de rutes i senderes.

En el marc del Pla Estratègic per a impulsar el turisme local, l'Ajuntament de Sant Jordi ha fet un pas més en la promoció dels seus recursos turístics posant en valor les rutes i senderes del terme municipal.
"En una actuació de gestió directa, i conscients del gran potencial que té el nostre poble en diferents àmbits, s'ha procedit a la senyalització de diverses rutes", ha indicat l'alcalde, açò facilitarà a veïns i visitants realitzar activitats esportives, com a senderisme, cicloturisme o marxa, i, d'altra banda, des de l'ajuntament, ens permet integrar i dissenyar nous itineraris per a donar a conèixer tot el terme, a més de les rutes que ja tenim designades, com la de les oliveres mil·lenàries".
Sánchez també ha destacat l'ús de materials naturals en la senyalització de les senderes, "atenent a un concepte més sostenible i ecològic, que, alhora, afavoreix la integració paisatgística amb l'entorn i redueix l'impacte visual".
L'actuació està inclosa en un projecte més ampli i ambiciós, del que ja s'ha executat la primera fase amb un pressupost de 3.000 euros.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios