Baix Maestrat: L'Ajuntament de Sant Jordi posa en valor els seus recursos turístics


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156010_89590/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156010_89590/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 05-04-2017
L'Ajuntament de Sant Jordi posa en valor els seus recursos turístics

Destina 3.000 euros a la implantació de la senyalització de rutes i senderes.

En el marc del Pla Estratègic per a impulsar el turisme local, l'Ajuntament de Sant Jordi ha fet un pas més en la promoció dels seus recursos turístics posant en valor les rutes i senderes del terme municipal.
"En una actuació de gestió directa, i conscients del gran potencial que té el nostre poble en diferents àmbits, s'ha procedit a la senyalització de diverses rutes", ha indicat l'alcalde, açò facilitarà a veïns i visitants realitzar activitats esportives, com a senderisme, cicloturisme o marxa, i, d'altra banda, des de l'ajuntament, ens permet integrar i dissenyar nous itineraris per a donar a conèixer tot el terme, a més de les rutes que ja tenim designades, com la de les oliveres mil·lenàries".
Sánchez també ha destacat l'ús de materials naturals en la senyalització de les senderes, "atenent a un concepte més sostenible i ecològic, que, alhora, afavoreix la integració paisatgística amb l'entorn i redueix l'impacte visual".
L'actuació està inclosa en un projecte més ampli i ambiciós, del que ja s'ha executat la primera fase amb un pressupost de 3.000 euros.