Baix Maestrat: Tsunami i Big Rock Experience marquen el tret d'eixida de les Festes Patronals de Sant Jordi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156466_89888/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156466_89888/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/4/156466_89888/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 20-04-2017
Tsunami i Big Rock Experience marquen el tret d'eixida de les Festes Patronals de Sant Jordi

Una onada imparable de bona música i diversió és la proposta de l'Ajuntament de Sant Jordi per a inaugurar les Festes Patronals de la localitat. El concert de les bandes Tsunami -que delectarà al respectable amb cançons del seu nou disc i un repertori molt personal i intimista- i Big Rock Experience -que oferiran versions dels temes més rellevants de la música rock- obriran demà divendres, a partir de les 23.00 hores en el Fossar Vell, un ampli ventall d'actes per a totes les edats i públics.
L'actuació de Xarxa Teatre serà el plat fort del dissabte i la plaça Major serà l'escenari eventual on es desenvoluparà l'espectacular muntatge.
El cap de setmana arribarà al seu punt culminant el diumenge, dia 23 d'abril, festivitat de Sant Jordi, amb activitats de diversa índole. D'una banda, els actes religiosos en honor del sant patró de la localitat i que consistiran en una processó i posterior missa. Paral·lelament, també s'ha organitzat l'I Mercat del Llibre i la Rosa, una iniciativa pionera en la comarca i que compartirà espai amb el Mercat Artesanal que organitza l'agrupació d'artesans de Benicarló. L'esdeveniment tindrà lloc en horari matinal de 10 a 14 hores.
La programació del primer cap de setmana de festes culminarà amb un parc infantil i berenar per als xiquets i xiquetes en el Fossar Vell.
L'alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha convidat a tots a participar de les activitats programades, "les Festes Patronals arranquen matí i s'allargaran fins al pròxim dia 1 de maig i, a més, estem immersos en la celebració de la Setmana Cultural; aquesta combinació i organització conjunta ha propiciat que puguem oferir més quantitat i varietat d'actes i, amb més motiu vull animar a tots al fet que vengen a Sant Jordi i compartisquen amb nosaltres aquestes jornades en les quals, de ben segur, trobaran més d'una activitat que s'ajuste a les seues preferències”.