Baix Maestrat: El PP de Traiguera exigeix al PSPV que explique si la campanya comercial i de recollida d’excrements han aconseguit els objectius previstos


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/8/161618_92726/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/8/161618_92726/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 03-08-2017
El PP de Traiguera exigeix al PSPV que explique si la campanya comercial i de recollida d’excrements han aconseguit els objectius previstos

El Partit Popular de Traiguera exigeix a l'equip de govern del PSPV que informe sobre l'evolució de les campanyes ‘Fes poble’ i ‘Junts per una Traiguera més neta’. Des del Partit Popular han explicat que “en el ple hem preguntat a l'equip de govern i no han sabut dir-nos quin ha sigut el resultat de les dues campanyes i si s'han complit els objectiu marcats”.
Per als populars, “quan s'engega una campanya cal marcar-se uns objectius, analitzar-los, avaluar-los i extraure conclusions”.
A més, assenyalen que “després d'un any en marxa, és hora d'avaluar els resultats de la campanya ‘Fes poble’ perquè al nostre entendre cal analitzar si s'ha complit amb l'objectiu final que era dinamitzar el comerç local i que els veïns compren a Traiguera; i no donar com bé solament que es porten molts talonaris de tiquets”.
Respecte a la campanya ‘Junts per una Traiguera més neta’ els populars consideren que “hi ha que tenir en compte si els carrers estan nets, si els amos dels animals arrepleguen els excrements. Perquè no és possible que el PSPV done com a vàlid que es porten les bossetes quan tots veiem que en el carrer hi ha excrements d'animals. Alguna cosa està fallant i açò és el que cal analitzar per a millorar la campanya”.