Baix Maestrat: El Ple Municipal aprova inicialment els pressupostos de l’Ajuntament per a l’any 2018


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 29-12-2017
 

En la sessió ordinària celebrada el 28 de desembre, el Ple municipal va aprovar inicialment el pressupost General de l’Ajuntament de Rossell per a l’exercici 2018. El pressupost aprovat és de 961.708,38 €, presentant un increment del 7% respecte als comptes de 2017.

El principal objectiu dels comptes per l’any vinent és donar respostes a les necessitats de les persones i les famílies del municipi.

Pel que fa a les inversions previstes, cal destacar l'execució de la segona fase de les obres de condicionament de camins rurals, el canvi d’ubicació de la bàscula municipal i la reparació dels motors de les bombes que abasteixen d’aigua potable al municipi.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios