Baix Maestrat: Comença l’itinerari formatiu en pilota valenciana en Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167456_97511/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 07-01-2018
Comença l’itinerari formatiu en pilota valenciana en Castelló

El proper divendres 19 de gener, a la localitat de Traiguera, es realitzarà la I Jornada formativa de Pilota Valenciana amb el nom ‘Enganxa’t a la Pilota Valenciana. Va de bo!’, dirigit als docents d’educació física d’escoles i instituts de la província. El grup de professionals del CEFIRE Artísticoexoressiu de la Comunitat Valenciana volen encetar així un itinerari formatiu que constarà d’aquesta jornada inicial, de huit hores de durada, i de dos cursos, posteriors, de nivell I i nivell II, en que s’anirà aprofundint en els indrets del món d’aquest esport de valencians i valencianes de forma progressiva. Aquest itinerari es realitzarà a les tres províncies, per tal de fer-ho extensiu a tots i totes les professionals de la Comunitat Valenciana.

La jornada que es celebrarà a la localitat castellonenca tindrà un caràcter eminentment pràctic (6 de les huit hores). D’aquesta manera s’arrimarà el món de la pilota als docents amb les seves particularitats d’espai, materials… I es realitzaran tallers pràctics que els tractaran d’explicar com aplicar les modalitats més conegudes a les seues classes.

Per a realitzar aquestes jornades els membres del CEFIRE han volgut comptar amb la participació de César Beltrán, Lluís Ramos, Ivan Fenollosa i Alberto González, tots ells docents d’educació física, membres de clubs de pilota de Castelló i Almassora, tècnics i monitors de l’àrea d’escoles municipals i amb experiència en l’aplicació de la pilota a l’àrea d’Educació Física. També oferirà una ponència inicial Sebastià Giner (coordinador de pilota a la Generalitat Valenciana).

La inscripció continua oberta fins el 10 de gener si bé les places son limitades.

Clica aquí per descarregar el programa:
http://mestreacasa.gva.es/c/document_library/get_file?grupoEsp=500017472003&folderId=500018161228&name=DLFE-1316965.pdf


Més informació:
https://goo.gl/DHj2tt
https://twitter.com/badenes_ale/status/945999969886048257

Enllaç per a sol•licitar permís per a assistir a cursos o Jornades:
http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=convocatoria&id=44&idioma=es


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana