Baix Maestrat: Intercanvi a Zilina


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 16-04-2018
 

Les passades vacances de Pasqua, del 2 al 9 d’abril, els alumnes de Cicles Formatius de l’IES Ramón Cid, juntament amb els alumnes de primer de Batxillerat de l’IES Leopoldo Querol de Vinaròs varen participar en un intercanvi a Zilina (Eslovàquia) amb els estudiants de la secció espanyola del Centre bilingüe Gymnázium bilingválne.
En aquesta experiència, 11 alumnes de l’IES Ramón Cid amb dos de les seues professores han pogut conéixer i gaudir tant del model d’ensenyament del centre visitat com dels costums, entorn i paisatges de Zilina i de la capital del país, Bratislava.
Gràcies a l’hospitalitat i amabilitat dels alumnes i les seues famílies, així com dels professors eslovacs, els nostres xics i xiques es van sentir com a casa.
Al mes de maig seran els estudiants eslovacs els qui vinguen al nostre centre per visitar Benicarló i voltants.

Una experiència inoblidable que sense dubte repetirem!


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios