Baix Maestrat: La Jana amplia les zones wifi i tindrà 7 punts dins del casc urbà


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172288_101443/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 11-05-2018
La Jana amplia les zones wifi i tindrà 7 punts dins del casc urbà

Els pròxims dies es posaran en marxa 3 noves zones wifi a la Jana, que juntament amb les ja existents podran donar un millor servei als veïns i veïnes de la Jana

- La Casa de la Música Dr. Josep Pavia, la pista d'estiu i el Centre Social són les noves ubicacions on es podrà connectar gratuïtament a internet

"L'Ajuntament de la Jana va demanar ampliar els punts d'accés del Pla WIFI 135 de la Diputació de Castelló per a la millora i promoció de l'accés a Internet de banda ampla, mitjançant la creació de nous punts d'accés wifi. Els llocs amb accés wifi que hi havia eren l'antiga Càmera Agrària, el Centre dels Jubilats, la Biblioteca Municipal i la Plaça Major i ara s'ha ampliat a la Casa de la Música Dr. Josep Pavia, la pista d'estiu i el Centre Social", ha explicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova Pla.

L'accés a Internet a estos punts wifi és molt senzill, només cal buscar la xarxa disponible, que en este cas s'anomena Dipcas-wifi135, i registrar-se en el sistema amb un nom d'usuari i una contrasenya, una vegada registrat ja s'accedirà automàticament a tots els punts wifi del municipi.
"Hem escollit estes noves ubicacions perquè a més de ser llocs on es reunix la gent per a treballar o en el seu temps d'oci, també poden connectar-se enfront dels edificis, ja que la senyal arriba al carrer, per tant poden funcionar durant 24 hores i els veïns i veïnes del poble es poden connectar sempre que ho desitgen", ha conclòs Àlex Vilanova.
Punts wifi a la Jana: Ajuntament-Plaça Major, Centre dels Jubilats-Piscina municipal, Biblioteca-Escoleta, Casa de la Música Dr. Josep Pavia, pista d'estiu, Càmera Agrària i Centre Social.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana