Baix Maestrat: L'Ajuntament de la Jana i l'Associació Escola el CAU signen un conveni de col·laboració


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/10/177491_105920/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 04-10-2018
L'Ajuntament de la Jana i l'Associació Escola el CAU signen un conveni de col·laboració

El projecte anomenat ARRELS ja es veportant a terme des de famés d'un any, ja que l'Associació Escola el Cau hatreballaten col·laboració amb una empresa local de producció d'oli d'oliva verge extra, amb la qualvan desermar un bancal d'oliveres, l'han cuidat durant tot el cicle productiu i han pogut vore com evoluciona la collita d'olives i al mateix temps han pogut participar en els diferents treballs que es fan durant tot l'any en els bancals.
"El conveni consta de diferents parts: per un costat l'Ajuntament cedirà tres finques d'oliveres per a que els usuaris del CAU puguen realitzar el seu treball d'aprenentatge, d'altra banda l'Ajuntament facilitarà la integració d'altres sectors del poble en el projecte amb l'objectiu de visibilitzar la realitat del Trastorn de l'Espectre Autista (TEA)", ha explicat el portaveu de l'equip de govern, Àlex Vilanova.
L'Associació Escola el CAU es una Associació fundada l'any 1978 amb la missió de donar suports individualitzats a les persones amb (TEA) que actualment formen EL Cau. En el centre el Cau treballenper el desenvolupament integral i la qualitat de vida de totes les persones amb autisme, respectant els seus drets i apostant per una vida plena i satisfactòria.


"Estem molt contents de participar en este projecte social perquè des del món rural es poden fer moltes activitats per millorar la qualitat de vida de les persones i desitgem que altres sectors del poble s'impliquen en el projecte ARRELS", ha conclòs l'alcalde Domingo Tolós.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana