Baix Maestrat: A principis d’abril començaran les obres de pavimentació dels carrers de la Jana


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 13-03-2019
 

L'Ajuntament de la Jana ha adjudicat les obres de pavimentació, rehabilitació de
noves tuberies i substitució de voreres dels carrers Puríssima, Beat Jacint i els Frares. Diferents empreses han participat en la licitació d’estes obres, que van sortir per un preu inicial de 57.705,40€, i finalment l’empresa adjudicatària es va quedar l’obra per un preu de 51.294,32€
Estes obres corresponen al Pla 135 de l’any 2018 de la Diputació de Castelló i
tenen una durada prevista de dos mesos si no hi ha complicacions ni es troben
restes arqueològiques, ja que al tractar-se d’una zona del casc històric s’han de fer estudis i prospeccions arqueològiques.
El tros de carrer dels Frares que queda des del final de l’església fins al carrer d’Enmig també es pavimentarà amb formigó imprès este any, ja que s’ha inclòs en el Pla 135 d’enguany, així com la vorera que queda fins al final del carrer.
“En l'últim mes, l’Ajuntament de la Jana ha adjudicat obres per un valor superior als 200.000 €, concretament 207.406,35 €, entre el centre mèdic, la piscina municipal i els carrers del poble. Es tracta d'obres finançades al 100% per la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana. En un mes s’ha invertit mes en infraestructures en la Jana que en els quatre anys de la legislatura passada”, ha explicat el portaveu de l’equip de govern, Àlex Vilanova.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana