Baix Maestrat: L'Ajuntament ha programat una visita als cirerers en flor de la Jana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183159_110692/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 15-03-2019
L'Ajuntament ha programat una visita als cirerers en flor de la Jana

- El pròxim diumenge 24 de març es realitzarà a la Jana la ruta de la flor del cirerer per celebrar l'arribada de la primavera.
La ruta de la flor del cirerer començarà en la Plaça Major a les 10:30 hores i tindrà una duració aproximada de 2 hores i mitja. Un passeig tranquil pel terme de la Jana, on es podran conèixer les curiositats, llegendes i tradicions d'una de les flors més boniques de la comarca, la del cirerer.
De la mà d'un productor local de cirera ecològica es visitaran diferents finques que mostraran l'esplendor de la floració i al mateix temps es parlarà sobre les varietats, usos ancestrals i el seu cultiu. Finalment l'experiencia acabarà amb una degustació de productes de proximitat de la Jana.INFORMACIÓ PRÀCTICA
1) Passejada de 6 km de nivell fàcil i sense desnivells

2) Preu 2€ per persona

3) Places limitades i obligat inscripció

4) Més informació i reserves en:

https://www.vivepeniscola.com/inicio/rutas-desde-peniscola/tour-de-la-cirera-en-flor/

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios