Baix Maestrat: Podem assenyala a Benicarló l’educació de 0 a 3 anys «com un dels drets claus a conquerir la pròxima legislatura»


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184169_111557/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 13-04-2019
Podem assenyala a Benicarló l’educació de 0 a 3 anys «com un dels drets claus a conquerir la pròxima legislatura»

Irene Gómez i Marisa Saavedra acompanyen a l’alcaldable morada, Ana López, a Benicarló, i posen en valor el seu projecte feminista
Unides Podem ha continuat el seu segon dia de campanya de les eleccions generals i autonòmiques a Benicarló, on la cap de llista a les Corts, Irene Gómez, i la cap de llista al Congrés, Marisa Saavedra, han acompanyat a la candidata a l’alcaldia de Benicarló, Ana López, i han assenyalat com un dels objectius de la pròxima legislatura universalitzar l’educació de 0 a 3 anys, «que és un dret fonamental per ampliar el dret a l’ensenyament i afavorir alhora la conciliació de les dones», ha assenyalat Irene Gómez, cap de llista de Podem a les Corts.
Saavedra també ha assenyalat des de Benicarló que la majoria de la moció de censura ja ha permés «ampliar i igualar els permisos de parernitat i maternitat. Unides Podem ja estem espentant per transformar el país. El vot a UnidasPodemos apuntalarà les conquestes del feminisme davant l’amenaça dels que volen frenar els drets de les dones», ha comentat Saavedra a Benicarló.
Ana López ha apuntat que eixe projecte de país feminista també té una pota municipal fonamental. «Les nostres ciutats les hem de pensar amb la mirada de les dones: alhora de pensar el transport en la ciutat, les infraestructures, els serveis socials..., hem de pensar amb una mirada feminista per no deixar-nos fora les vides de la mitat de les nostres ciutats», ha afegit López.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana